Villa loopafstand strand en boulevard (max 10 pers)

Costa Brava

De indicatie prijs is:

2.700- 5.500
per week

(is hetzelfde tarief als dat je rechtstreeks boekt)

Bekijk op kaart

323 map

Even in 't kort:

Een heerlijk huis waar je met max 10 personen in kan verblijven. Het huis heeft 5 slaapkamers, 4 badkamers, fijne buitenkeuken met bbq en pizza oven en dat alles op loopafstand van het strand en gezellige boulevard met lekkere restaurants.

loopafstand strand
loopafstand boulevard met restaurants
buitenkeuken
trampoline & tafeltennistafel
5 slaapkamers

Informatie

Dit is een compleet vernieuwde villa voor 10 personen, van ongeveer 250 m2. Een zéér gezellig en stijlvol ingerichte vakantiewoning, voorzien van vijf slaapkamers en vier badkamers. Een ideaal vakantiehuis voor een verblijf met kinderen, want naast het grote privé zwembad heeft dit huis een trampoline, een tafeltennistafel, een tuin zonder trappen en je kunt gemakkelijk lopend naar het heerlijke strand van  de bakker en supermarkt en de gezellige boulevard met fijne terrassen en restaurants. Perfect voor een gezinsvakantie dus!

Via het gezellige overdekte terras kom je in de grote woon- eetkamer. Wat meteen opvalt is de lange eettafel, met grote verscheidenheid aan leuke stoelen er omheen. En hoewel je vooral buiten zult zijn, is ook de zithoek met TV heel gezellig. De open keuken is van alle gemakken voorzien, met een grote Amerikaanse koel-vrieskast, oven, magnetron, electrisch fornuis, Nespresso, waterkoker en alles om heerlijke maaltijden te maken. Buiten een buitenkeuken met bbq en pizzaoven.

Ook op de begane grond vindt u een toilet en vervolgens komt u via een gang bij drie 2-persoons slaapkamers en drie nieuwe badkamers voorzien van een douche, toilet en wastafel. Twee van deze badkamers zijn ensuite, de derde zit tegenover de derde slaapkamer en kan dus ook privé gebruikt worden.

Via een mooie trap naast de keuken komt u op de bovenverdieping. Hier bevindt zich een ruime badkamer met daarin een douche, toilet, dubbele wastafle en een groot hoekbad. Ook op deze verdieping is een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een verhoogd 2-persoonsbed. De vijfde slaapkamer is ook geschikt voor twee personen en heeft bovendien een privé terras met uitzicht op het zwembad. Totaal dus twaalf slaapplaatsen, maar we verhuren het huis voor maximaal 10 personen, plus eventuele baby’s.

Het privé zwembad meet ongeveer 9 x 4 meter en heeft een ingebouwde bank om lekker in het water te zitten. Het bad kan ook afgedekt worden en tegen een vergoeding ook verwarmd worden. Rond het zwembad ligt mooi kunstgras, waardoor het altijd groen is. Bij het zwembad heerlijke ligbedden en een gezellige loungehoek met schaduw. Naast het huis staat een trampoline.
De afscheiding naar de buren wordt deze winter beplant met hoog bamboe, waardoor privacy gecreëerd wordt. Aan de achterzijde bij de keuken is nog een terras met uitzicht op de omliggende heuvels. Hier staat ook de tafeltennistafel en is de bijkeuken met daarin oa de wasmachine en wasdroger.

Deze vakantievilla ligt op nog geen kilometer (700 m)  van het strand. Naast dat het een fijn strand is, is hier ook een duikplank op de rotsen, waar de kinderen zich uren zullen vermaken. Je kunt in het dorpje (700 m) heerlijk eten, op het terras zitten, maar ook een boot huren, of duiken en snorkelen.

To do

In de omgeving van de villa (strand en dorp op loopafstand):
Het strand is een kleine, hoefijzervormige baai, beschut door rotsen en omgeven door weelderige dennenbossen. Dit strand is beroemd om zijn fijne goudkleurige zand en kristalhelder, turquoise water, wat het ideaal maakt voor zwemmen en snorkelen. Ondanks zijn relatief kleine omvang , is het strand goed uitgerust met alle voorzieningen die je van een moderne strandbestemming mag verwachten. Je vindt er douches, toiletten en verschillende strandbars, ook wel chiringuitos genoemd, waar je kunt genieten van verse visgerechten, tapas en verfrissende drankjes.

Er zijn volop mogelijkheden voor watersporten zoals kajakkenduiken en snorkelen. Verschillende lokale bedrijven bieden uitrusting te huur aan of organiseren begeleide tours. Kajakken langs de kust is een geweldige manier om verborgen baaien en grotten te ontdekken die alleen vanaf zee bereikbaar zijn.
De regio is perfect voor wandelaars. De bekende Camí de Ronda, een wandelpad dat langs de hele Costa Brava loopt, biedt spectaculaire uitzichten op de Middellandse Zee en brengt je langs indrukwekkende kliffen, verborgen stranden en charmante kustdorpjes.

Leuke plaatsjes als Aiguablava, Pals en Calella de Palafrugell liggen nabij
Ga een dagje naar steden als Barcelona 1:45 min , Figueras 45 min (Salvador Dali Museum) of Gerona 50 min
Ga naar Cadaques 1:15 uur rijden, superleuk dorp waar je oa geboortehuis van Dali kan bezoeken
De stranden van Llafranc,  Aiquablava, Fornells, Platja Fonda, Sa Tuna, Sa Riera en Illa roja
Je kan hier in de omgeving goed golfen & je kan vooraf een golfclinic boeken
Ga snorkelen en/of duiken bij de (beschermde) Medes eilanden, duiklessen kan je vooraf reserveren
Ga een dag wandelen en/of skiën in de Pyreneeën (2 uur rijden)
Ga surfen en/of zeilen
Je kan hier goed paardrijden
In de omgeving kan je goed fietsen en mountainbiken

Prijzen

Prijzen 2025:

Juni vanaf € 2.780
Juli & Aug € 5.524
23/8-30/8/25 € 3.785
September: € 2.780

Prijzen zijn incl eindschoonmaak, reserveringskosten, verplichte bijdrage VZR dekking etc.

Faciliteiten

Airconditioning
BBQ
Zwembad 9 x 4 m

Culinair

Op loopafstand ligt het strand met kleine boulevard met diverse restaurants en terrassen. Natuurlijk kan je zelf ook lekker koken in de buitenkeuken met bbq en pizza oven of bij minder weer in de keuken in het huis.

Beschikbaarheid

  • Beschikbaar
  • Geboekt / Niet beschikbaar

Reviews van klanten

Start met aanvragen

Begin jouw reisavontuur door dit eenvoudige formulier in te vullen. Onvergetelijke ervaringen wachten!
Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
E-mail herhaling *
Telefoonnummer *
  • Beschikbaar
  • Geboekt / Niet beschikbaar
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
leeftijd van kinderen
Aanvullende vragen
Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief?

Je aanvraag is goed aangekomen!

Dank daarvoor, we gaan ermee aan de slag en komen er zodra mogelijk op terug.

Ben je al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Dat kan hier. En volg je ons op instagram? Dan mis je geen enkele tip.

Vakantiegroet van Nathalie & Nathaly