Kasteel, luxe villa’s, appartementen en restaurant

Languedoc

De indicatie prijs is:

2.800-6.200
per week

(is hetzelfde tarief als dat je rechtstreeks boekt)

Bekijk op kaart

34 map

Even in 't kort:

Wanneer je op en top luxe wenst waarbij de kinderen het ook helemaal naar hun zin zullen hebben, dan is dit jouw adres. Dit wijndomein is omgebouwd tot 30 luxe suites, appartementen en villa's (waarvan sommige met eigen verwarmd zwembad). Er is hier in het hoogseizoen een kidsclub (4-12 jr), een kinderboerderij, tennisbaan, beachvolleybalveld en in de buurt enorm veel te zien en te doen. Binnen een half uur zit je op het strand, je kan hier kitesurfen in de buurt, kajakken op een van de rivieren kortom heel veel activiteiten terwijl je eigenlijk het landgoed niet wil verlaten ;). Ook met z'n tweeen of met oudere kinderen is dit een top plek.

Verwarmd zwembad (april -okt)
35 minuten van het strand
kidsclub met kinderboerderij
veel te doen in de omgeving
restaurant
tennisbaan, vollebeybalveld

Informatie

Er zijn in totaal 30 luxe studio’s, appartementen en villa’s. Er zijn 6 type villa’s met een privé zwembad (verwarmd van eind mei tot en met eind september).  Ingericht in landelijke stijl met luxe ingerichte keukens. De suites bevinden zich in het hoofdgebouw en zijn romantisch ingericht, deze worden aangeraden als je met z’n tweeen weg wil.

Le parc belle appartement- 2 slaapkamers/2 slaapkamers ( max 4 personen)

Deze is ongeveer 60 m2 en gelegen op de eerste verdieping van het chateau (geen lift aanwezig). Het is een appartement met een slaapkamer met twee aparte bedden met en-suite badkamer, een tweede slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer en een keuken/woon-/eetgedeelte. Dit appartement biedt een prachtig uitzicht over het terras, het zwembad en het omringende landschap. Geen eigen buiten.

Les Ateliers – 2 slaapkamers/2 badkamers (max 4 personen)

Deze zijn ongeveer 75- 80 m2 en zijn gelegen op de begane grond. Ze hebben een en-suite slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, nog een aparte badkamer en een keuken/woon/eetkamer. Deze appartementen hebben een terras op het zuiden, met een eethoek, barbecue en ligstoelen.

La Maison Regiseur – villa met 3 slaapkamers/3 badkamers ( max 6 volw en 2 kinderen)
 

Villa van ongeveer 115 m2 gelegen op de begane grond. Op de begane grond is een grote woonkamer met slaapbank (geschikt voor max 2 kinderen met toeslag) een keuken/lounge/eetgedeelte. Op de eerste verdieping drie en-suite slaapkamers.Buiten is een groot terras op het zuidoosten met een eethoek, een barbecue en ligstoelen.

La Grang- villa met 2 slaapkamers (max 4 personen) met eigen zwembad
 

Ongeveer 80 m2 en gelegen op de begane grond. met op de begaande grond een grote keuken / lounge / eetkamer. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met een prachtig uitzicht op de olijfgaard en wijngaarden. Buiten is er een mooi terras op het westen met een eethoek met barbecue, ligstoelen en een tuin met zwembad.

Les Forg- villa met eigen zwembad- 3 slaapkamers/3 badkamers (max 6 personen)

Villa 106-115 m2 gelegen op de begane grond. Villa met 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer gelegen op de begane grond. Vanuit de keuken / woon / eetkamer op de begane grond leidt een Frans raam naar het terras op het westen met een eethoek, een barbecue en een grote tuin met ligstoelen en een zwembad (7m x 3,5m).

Les Maison dl Cav – villa met eigen zwembad – 3 slaapkamers / 3 badkamers ( max 6 volwassenen en 2 kinderen):

 

Deze is ongeveer 150 m2  en is verdeeld over drie niveaus. De villa bestaat uit drie slaapkamers, een woonkamer met een slaapbank op de mezzanine (waar max 2 kinderen kunnen slapen met toeslag) en een grote keuken / lounge / eetkamer op de begane grond.  Buiten is een ruim terras op het zuiden met een eethoek, een barbecue en ligstoelen, een zwembad en een zeer mooi uitzicht over de wijngaarden.

Ook leuk met en voor kinderen

Er is hier veel ruimte om te rennen en te spelen.
Er is een groot omheind zwembad, verwarmd van april t/m oktober.
In schoolvakanties is er een kidsclub van 4-12 jaar waar ze veel leuke dingen organiseren zoals creatieve workshopjes, dieren voeren, zingen, pony rijden etc.
Er is een kinderboerderij waar kinderen dieren kunnen voeren samen met een boer en uitleg over de dieren (in de schoolvakanties tegen toeslag)
Boek een excursie waar kinderen leren om wijn te maken (in de schoolvakanties tegen toeslag) voor kinderen van 4-12 jaar oud.
Oudere kinderen kunnen terecht op het beachvolleybalveld of tennisbaan.
In de buurt is er veel actiefs te doen kajakken, kanoeen, windsurfen, kiten etc.

Dichtstbijzijnde dorp

Dat ligt op 5 minuten rijden of 15 minuten fietsen door de wijnvelden, het is een leuk Middeleeuws dorpje met restaurants, bakker en supermarkt.

Hoe te bereiken

Vanaf Utrecht is het 1.245 km rijden
Vliegen op Beziers (35 minuten)
Vliegen op Perpignan (1 uur),
Vliegen op Toulouse (1:55)
Vliegen op Girona (2 uur)
Vliegen op Marseille (2:25 uur)
Vliegen op Nice (4 uur)

To do

Actief:

  • Je kan op het landgoed zelf gebruik maken van het beach volleybalveld en tennisbanen.
  • Leen hier een fiets om door de wijnvelden fietsen en het wijnlandgoed bezoeken.Er liggen hier honderd landgoederen in de buurt probeer Chinian, Faugeres of de Minervois.
  • Ga golfen op 18-holes golfbaan van Bezier St Thomas (op iets meer dan een half uur rijden)
  • Wildwater kanoeen in Roquebrun
  • Maak een boottocht of ga kajakken op Canal du Midi
  • Op 1 uur rijden kan je kite surfen
  • Bezoek de oesterbanken met de beroemde Bouzigues oesters ( verser eten dan hier kan niet)
  • Natuurpark Haute Languedoc 35 min rijden met rotsen en rivieren waar je veilig kan zwemmen. Hier kan je ook goed mountainbiken en wandelen.

Cultuur:

  • De oude stad Bezier en Narbonne beide op 30 min rijden.
  • Een van de mooiste dorpen van Frankrijk Minerve gelegen op een rots ligt op 40 km afstand.
  • Sete, leuk dorp wat ook wel Venetie van deze streek wordt genoemd vanwege de vele kanalen ligt op 1 uur rijden.
  • Leuke wijndorpjes in de buurt als Capestang, Maureilhan of Puisserguier.
  • Op 1 uur rijden ligt Montpellier waar je ook leuke zoo en aquarium hebt.

Stranden:

  • Gruissan strand ligt op 40 min rijden, ook het dorp hier is leuk te bezoeken.
  • Serignan ligt op 35 min rijden en Portiragnes op 40 min
  • In de omgeving zijn veel rivieren en meren (met strandjes)waar je naar toe kan als je in het hoogseizoen de drukke stranden wil vermijden. De Thau Lagune (1 uur rijden) is ideal voor kleine kinderen hier zijn rustigere stranden en warmer water

Prijzen

Indicatie prijzen 2024:

De prijzen zijn obv vraag en aabod en fluctueren dus steeds, voor de meest recente prijs vul het aanvraagformulier in en wij komen zsm terug met beschikbaarheid en bijbehorende prijzen.

Hoogseizoen juli & aug :

Appartement met 2 slaapkamers vanaf € 3.800 - 4.600 per week

Huis met prive zwembad € 5.000 - € 6.200 per week

Laagseizoen april:

Appartement met 2 slaapkamers vanaf € 2.400 - 2.800 per week

Huis met prive zwembad € 3.000/€ 3.600 per week

Betalings- en annulerings voorwaarden non refundable obv selfcatering:

Cancellation Policy

As soon as the booking is made, 100% of the booking amount is charged and non-refundable.

Deposit

100% excluding extras will be charged when the booking is made.

Faciliteiten

  • Gemeenschappelijk overloopzwembad omheind (20 x 8m) - verwarmd van april tot en met oktober - met ligbedden en parasols. Bar service beschikbaar in de zomermaanden. Het zwembad is afgesloten en dus veilig voor de kinderen.
  • Tennisbaan, jeu de boules baan en beachvolleybalveld
  • Yoga en massage mogelijkheden
  • Fietsen te leen voor de hele familie
  • Miniboerderij voor kinderen waar ze kunnen genieten van de geiten, schapen, varkens, kippen, hanen, konijnen en een ezel. Drie ochtenden per week neemt de boer Mario de kinderen van de Kid's Club mee om de dieren te voeren en er zijn ezeltochten beschikbaar. Buiten de openingstijden van de Kid's Club zijn er picknicktafels beschikbaar waar ouders gebruik van kunnen maken terwijl hun kinderen een kijkje nemen bij de dieren.
  • Brasserie open voor ontbijt, lunch en diner
  • Dakterras met loungestoelen om met een drankje te genieten onder de sterrenhemel
  • Bloeiende moestuinen, waaruit gekookt wordt in de restaurants
  • Wintertuin met serre en bibliotheek
  • 5 hectare tuinen, wijngaarden, en bossen met wandel-en fietspaden
  • Receptie met lounge, brouwerij, en kleine winkel met selectie van lokale producten
  • Parkeerplaatsen en oplaadpunten voor elektrische voertuigen
  • Voor kinderen is hier van alleste huur van traphekje, babyfoons, bedrekjes, potje, flessenwarmers etc (alles op aanvraag).
  • Babysitters

Culinair

Restaurant met groot terras open voor ontbijt, lunch en diner. Geopend 7 dagen per week van april-oktober, gesloten op maandagen en dinsdagen in het overige seizoen. Dit restaurant is ook voor niet gasten dus er wordt aangeraden om dit tijdig te reserveren.

Je begint de dag met een lekker uitgebreid ontbijt in het restaurant van 8-10:30 uur. Prijzen: € 22 p.p. volw en kinderen 5-12 jaar € 14 p.p (kinderen onder de 5 jaar gratis) Er kan ook een ontbijtmand bij je huisje worden gebracht € 17 p.p.

Je kan ook zelf koken in de uitgebreide keukens of op je eigen bbq, de chef maakt zelf brood welke je kan bestellen een dag vooraf en kunt ophalen bij de receptie. Ook zijn er bbq pakketten, pizza afhaalservice en maaltijd bezorgservice.

Dichtsbijzijnde dorp ligt op 5 minuten rijden of 15 min fietsen door de wijnvelden en hier vind je ook goede restaurants en tevens supermarkt en bakker.

Beschikbaarheid

  • Beschikbaar
  • Geboekt / Niet beschikbaar

Reviews van klanten

Eén reactie

  1. Hi,

    We zijn sinds zondag weer terug in Nederland idd. We hebben een goeie week gehad. Het is een prachtige plek. Het appartement klopte helemaal, aan luxe geen gebrek. Ook het terras met de jacuzzi was een schot in de roos. Het chateau lag er prachtig bij. Het personeel was ook erg vriendelijk.

    We hebben ons in de omgeving (1 uur rijden) prima vermaakt door een dag naar de kust te rijden voor het Aquapark en een dag gezwommen in een gorge.

    Groeten Ilke
    (verbleef hier augustus met gezin en 2 kinderen van 12 en 9 jaar)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start met aanvragen

Begin jouw reisavontuur door dit eenvoudige formulier in te vullen. Onvergetelijke ervaringen wachten!
Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
E-mail herhaling *
Telefoonnummer *
  • Beschikbaar
  • Geboekt / Niet beschikbaar
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
leeftijd van kinderen
Aanvullende vragen
Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief?

Je aanvraag is goed aangekomen!

Dank daarvoor, we gaan ermee aan de slag en komen er zodra mogelijk op terug.

Ben je al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Dat kan hier. En volg je ons op instagram? Dan mis je geen enkele tip.

Vakantiegroet van Nathalie & Nathaly