Het verlanglijstje van Nathalie

Delen:
nathalygr-4

Het verlanglijstje van Nathalie

Ben jarig vandaag en wie jarig is trakteert. Deel hierbij mijn verlanglijstje, wil niet hebberig overkomen maar wil er ’t allerliefste even tussenuit met mijn allerliefste 😉 Ze zijn alle 5 zeer geschikt voor een korter verblijf.

Misschien breng ik niet alleen de mijne maar ook die van jou op een idee 😉 ennuh — trouwens leuk dat als je boekt je dat via ons doet, is niet duurder dan dat je dat direct doet en maakt dat wij al dit moois met je kunnen blijven delen.

1. Boerderij in Puglia (Italie)

Bub –> bring us back here please! Ik verbleef hier een weekend in september met vriendinnen, we verbleven in zeer sfeervolle suites en genoten van het enorm uitgebreide ontbijt, de prachtige omgeving en de boerderij zelf: het zwembad is te gek, de bedjes heerlijk en je kan hier zalig over het landgoed slenteren en eindigen met een borrel onder de pergola waarna je tot laat buiten aan tafel zit. Unieke plek die ik van harte kan aanbevelen en waar ik dus graag nog een x naar terugkeer.

Meer informatie, reviews & een offerte aanvraag

2. Resort in Andalusie (Spanje)

Deze romantische oase staat al lang op de wishlist, ligt tussen Jerez & Sevilla in. Je kan terecht in een suite en er zit een uitstekend restaurant bij. Massage, yoga, zwemmen, fietsen, padellen –> het kan allemaal voor je geregeld worden. Grote kans dat ik het hele landgoed niet afkomt maar als dan is er veel moois te zien aan cultuur en natuur en bezoeken we ook Cordoba, Jerez & Sevilla …

Meer informatie

3. Kleinschalig hotel op Kreta (Griekenland)

Heel fijn adres voor 16+ op 1 km van de zee en op loopafstand van een gezellig dorpje met restaurantjes en barretjes. De appartementen en studio’s zijn sfeervol ingericht. Het zwembad heeft een poolbar waar je terecht kan voor een drankje en hapje. Hoogste tijd om die hangmat te testen en om ’s ochtends vroeg langs de haven te lopen.

Meer informatie en offerte aanvraag

4. Stadspaleis in pittoresk dorp (Frankrijk)

We (de Nomads) stonden een paar jaar terug tijdens een inkooptrip onverwachts op de stoep. We belden aan omdat we toevallig in de buurt waren. Zo blij dat de eigenaren open deden! Onvoorstelbaar pand, zo gaaf, zo groot en zo enorm smaakvol verbouwd en ingericht. Met zoveel liefde, dat voel je meteen. Aan de rand van een leuk dorp vol terrasjes en restaurantjes dus daar wandel je zo naartoe. Ik wil hier meer dan graag een keer logeren, zo veel mooie reviews over dat ik niet kan wachten.

Meer informatie & offerte aanvraag

5. Resort AAN zee – Algarve (Portugal)

Getipt door buurtgenote die hier graag verblijft, sjiekdefriemel en hou ervan! Dichtbij zee, bijna altijd zon, lekker restaurant en alles wat je wil kan geregeld worden. Verwarmde zwembaden, loungebar, 25 km van dichtstbijzijnde luchthaven. Heerlijk oord.

Meer informatie &  offerte aanvraag

 

 

 

Onze meest recente blogs

20 maart 2024

Sporten op vakantie? Dat kan top hier!

Ben je een actieve vakantieganger en wil je vooral weten wat er voor sportiefs te D O E N is...
14 februari 2024

Verras je geliefde

30 november 2023

We hielpen een week op Lesvos

De week van 29/10 tot 5/11/23 hielpen we stichting Because we Carry op Lesvos. Wat een dankbaarheid mochten we daar...