Domein met verwarmd zwembad & table d’hotes

Languedoc Roussillon

426 sfeerfoto426 sfeerfoto
426 sfeer 5426 sfeer 5
426 sfeer 3426 sfeer 3
426 cour426 cour
426 zwembad426 zwembad
426 kamer426 kamer
426 zwembad 2426 zwembad 2
426 appartement426 appartement
426 sfeer 1426 sfeer 1
426 jeu de boules426 jeu de boules
426 sfeer 6426 sfeer 6
426 sfeer 2426 sfeer 2

De indicatie prijs is:

995-1.375
per week

(is hetzelfde tarief als dat je rechtstreeks boekt)

Bekijk op kaart

Even in 't kort:

Heerlijk domein met verwarmd zwembad gelegen in typisch Frans dorpje op 35 min rijden van de zee. De nieuwe eigenaren ('23) hebben het domein helemaal opgeknapt en alles staat hier in het teken om een heerlijk onbezorgde vakantie te hebben. Je kan hier kiezen uit een appartement of hotelkamer. Voor kinderen is hier aan alles gedacht van tafeltennistafel , jeu de boules en schommel. Je kan je dag beginnen met een ontbijtje en een paar keer per week mee eten.

verwarmd zwembad
table d'hote
35 min van strand
loopafstand dorp
veel te doen in omgeving

Informatie

Het domein bestaat uit 4 appartementen (max 2 slaapkamers)  met 4 hotelkamers.

Studio Quat Dam (max 2 pers en 1 baby/kind)

Deze is ongeveer 50 m2 heeft een ruime zit- slaapkamer (bed 160 x 200 en mogelijkheid bijplaatsen extra bed) met een fijne zithoek. Aansluitend is er een ruime keuken met een eettafel.Ruime badkamer met dubbele wastafel, ligbad. Apart toilet en ruime inloopdouche. Inclusief WiFi, airconditioning en kluisje. Keuken met eettafel, inductie kookplaat, combi-magnetron, koelkast met vriesvak, Nespresso koffieapparaat en apparaat voor filterkoffie. Het appartement heeft geen eigen terras of balkon, maar op de binnenplaats zijn er verschillende terrasjes om privé buiten te eten of te relaxen.

Appartement Chic- 2 slaapkamers (max 4 pers)

Appartement van ongeveer 60 m2 met terras van 30m2. Een hip familieappartement met 2 slaapkamers (1 x tweepersoonsbed 160 x 200 en 2 enkele bedden) , een woonkamer met open keuken (  met vaatwasser, inductie kookplaat, oven en magnetron, koelkast met vriesvak, Nespresso koffieapparaat en apparaat voor filterkoffie) en openslaande deuren naar een eigen inpandig dakterras. Het appartement ligt tussen de eerste en de tweede verdieping en is te bereiken via de ‘luie’ trap.Badkamer met grote wastafel en ruime douche (120 x 80) Apart toilet. Zithoek met tv. Inclusief WiFi, airconditioning en kluisje. Terras met loungehoek, tweede eettafel en zonnescherm over de hele lengte

Appartement de Goy – 2 slaapkamers (max 5 pers)

Het grootste familie appartement van ongeveer 90 m2 heeft een ruime, sfeervolle zitkamer met schouw en een zit- en eethoek, twee slaapkamers ( 1x tweepersoonsbed 160 x 200 en drie enkele bedden van 80 x 200 ,het derde bed vormt een stapelbed met de andere twee bedden) en een compleet uitgeruste keuken (met inductie kookplaat, grote koelkast met diepvriesvak, vaatwasser, oven, magnetron, Nespresso koffieapparaat en apparaat voor filterkoffie). Op de binnenplaats van het Domaine heeft het appartement een privé terrasje. Het appartement is gelegen tussen de begane grond en de eerste verdieping. Via een stenen trap ben je zo op je eigen terras en de binnenplaats. Badkamer met dubbele wastafel, ruime douche en bad.Apart toilet. Zithoek met tv. Inclusief WiFi, airconditioning (op de slaapkamers) en kluisje. Terras met eettafel en parasol

Appartement Celest- 2 slaapkamers (max 6 pers)

Het appartement is ruim ongeveer 85 m2 met over de hele lengte grote ramen met uitzicht op de binnenplaats. Het appartement heeft twee grote zit- / slaapkamers verbonden door een tussendeur. In de tweede slaapkamer is een zithoek en een aparte eettafel. De bedstee naast de ouderlijke slaapkamer is een sprookjes plek voor ieder kind. Twee bedden 160 x 200, de bedstee is 140 x 190 (geschikt voor 1 volwassenen of 2 kleine kinderen). Badkamer met dubbele wastafel, toilet, ruime inloopdouche en ligbad Inclusief (plafond) ventilator op de slaapkamers.Inclusief wifi en kluisje. Keuken met 3 elektrische kookplaten, combi- magnetron, koelkast en Nespresso koffieapparaat en apparaat voor filterkoffie. Het appartement heeft geen eigen terras of balkon, maar op de binnenplaats zijn er verschillende terrasjes om privé buiten te eten of te relaxen.

Hotelkamers

Kamer Oliv ( 2 volw en 1 kind)

Kamer van ongeveer 35 m2 gelegen op de begane grond, met mogelijkheid tot bijplaatsen extra bed. Bed 180 x 200.Ruime badkamer met wastafel, toilet, ligbad en grote inloopdouche. Zitje en schrijftafel. Inclusief wifi, airconditioning en kluisje. Inclusief ontbijt voor twee personen.

Kamer Ode ( 2 volw en 2 kleine kinderen)

Gelegen op de begane grond ongeveer 38 m2. Mogelijkheid tot het plaatsen van een extra (2 persoons-) bed voor kinderen (140 x 190). Bed 160 x 200 (ook op te stellen als twee enkele bedden).Ruime badkamer met wastafel, toilet, ligbad en grote inloopdouche. Zitje en schrijftafel. Inclusief WiFi, airconditioning en kluisje. Inclusief ontbijt voor twee personen

Kamer Deux ( 2 volw en 1 kind)

Gelegen op de eerste verdieping ongeveer 37 m2. Mogelijkheid tot het plaatsen van een extra bed. Bed 160 x 200.Ruime badkamer met wastafel, toilet, ligbad en grote inloopdouche. Zitje en schrijftafel.Inclusief WiFi, airconditioning en kluisje. Inclusief ontbijt voor twee personen

Kamer La familie ( 2 volw en 2 kinderen)

Prachtige lichte kamer ongeveer 47 m2 op de tweede verdieping voor 4 personen. De grote zit- en slaapkamer heeft een ensuite kamer voor de kinderen. Mogelijkheid tot het plaatsen van een extra bed; een eventueel derde kind kan op de slaapbank in de slaapkamer van de ouders slapen Bed 160 x 200 en twee enkele bedden van 80 x 200. Ruime badkamer met dubbele wastafel, toilet, ligbad en grote inloopdouche. Bank en tafel met stoelen. Inclusief WiFi, airconditioning en kluisje. Klein koelkastje en tv op de kamer. Inclusief ontbijt voor vier personen

 

To do

Steden en dorpjes:

Twee prachtige kleine dorpjes (‘une des plus beaux villages de France’) zijn Minerve (35 min) en Lagrasse (35 min) . Beide dorpjes zijn te bereiken via een prachtige route.
Heel dichtbij ligt ‘stad Narbonne’ (20 min) , de eerste romeinse nederzetting buiten Italië. Narbonne is een prachtige mediterrane stad met gezellige winkeltjes, een levendige markthal, een prachtige kathedraal en fijne restaurantjes en terrasjes.

Andere mooie steden op (minder dan ) een uurtje rijden zijn:
-Carcassonne; de best bewaarde vestingstad uit de middeleeuwen (werelderfgoedlijst van Unesco)
Perpignan; een Franse stad waar je de Spaanse invloed al een beetje proeft
-Beziers; met zijn hooggelegen kathedraal en de Negen Sluizen

Een kwartiertje langer in de auto en je bezoekt het hippe Montpellier (1:25 min) of het mondaine Toulouse, de vierde stad van Frankrijk.

Actief

Fietsen, wandelen, zwemmen in zee of in een van de vele rivieren, kitesurfen, golfen, kanoën, canyoning, parachutespringen in een sky dive simulator, catamaranzeilen…
In de buurt zijn heel veel activiteiten voor jong en oud.

Recreatieve fietsers kunnen op de fiets door de wijnvelden en langs het Canal du Midi. Het Canal du Midi is een 250 kilometer lang kanaal dat van Toulouse naar de Middellandse Zee loopt en is door zijn historie en schoonheid toegevoegd aan de werelderfgoedlijst van Unesco. Prachtige kronkelende weggetjes, platanen langs de waterkant, sluizen en bruggetjes; allemaal superromantisch. Het kanaal is door mensenhanden gemaakt voor transport van handelswaar maar is nu eigenlijk alleen nog maar in gebruik voor de pleziervaart. Het is zeker ook mogelijk om fietsen te huren bij een uitstekend fietsverhuurbedrijf in de buurt gelegen aan het Canal du midi waardoor je prachtige fietstochten over vlak land kunt maken.

Het is ook erg leuk om bij zee te fietsen; van St. Pierre de Mer naar Gruissan is een heerlijke fietstocht. Je kunt stoppen voor een koele duik of voor een koel glaasje witte wijn met oesters!
Wil je echt moe worden en een paar beklimmingen maken? Dat kan ook, de ‘Montagne Noir’ is een echte uitdaging.

De omgeving biedt ook veel mogelijkheden voor wandelaars. Verschillende wandeltochten voeren je langs wijnvelden, kastelen, watertjes, Canal du Midi en over bruggetjes en bergen.

Aan zee kun je natuurlijk actief (n)iets doen en genieten van de kilometerslange zandstranden met heel fijn zand. De echte actiezoekers kunnen surfen, leren surfen bij een surfschool, een jetski huren of samen op een bootje op zee varen.

Strand

Heerlijk wandelen over de kilometerlange zandstranden van Narbonne en Gruissan (35 min) , zonnen, zwemmen, zandkastelen bouwen of ‘loungen of lunchen’ bij een beachclub. (ook Leucate Plage heeft hippe beachclubs)

Als je een wandeling gaat maken bij Peyriac de Mer kom je onderweg van Narbonne naar Peyriac langs de brakke zeemeren waar je grote kans hebt om flamingo’s of pelikanen te spotten.
De wandeling bij Peyriac de Mer is een mooie wandeling over goed aangelegde steigers over het zoutmeer ‘Etang du Doul’.

Een stukje verder bij Leucate vind je naast de prachtige stranden en de kleine haven van Leucate (met de lekkerste fruits de mer direct uit de zee) ook het natuurgebied Cap Leucate is een bezoek waard, het is een heel erg mooi wandelgebied met kliffen en uitzicht op zee.

Rijd je van Narbonne naar Narbonne plage dan kom je langs het prachtige natuur – en wijngebied La Clape, iedere keer worden ook wij weer verrast door de kronkelende rit langs ruige rotspartijen met uiteindelijk een geweldig vergezicht over de Middellandse zee. Narbonne plage heeft niet die oude charme maar Gruissan een naastgelegen kustdorpje is een erg leuk authentiek vissersdorpje met een kleine haven met restaurantjes en in de zomer voldoende activiteiten aan het strand.

Kids

Zwemmen  een van de vele andere riviertjes  in de buurt (ook in eigen dorp), springen van de rotsen heerlijk avontuurlijk.
– Naar het dierenpark, reserve Africaine de Sigean, een Afrikaans safaripark in Sigean.
– Kanoën in Puicheric.
– Lac de Cavayere, een prachtig meer dichtbij Carcassonne waar van alles te doen is: een aangelegd waterpretparkje met opblaasbare grote kussens, voor de waaghalzen slingeren van boom tot boom in een ‘parc acrobatique’, heerlijk kleine strandjes, waterfietsen en een
minigolfbaan.
– Natuurlijk met een emmertje en een schepje naar het strand!
– Voor nog meer waterpret bezoek het waterpretpark in Valras plage of het iets kleinere Espace liberté in Narbonne met een enorme waterglijbaan waar je naast zwemmen binnen en buiten in grote baden ook nog kunt schaatsen en bowlen.

Prijzen

Prijzen 2024:

Hoogseizoen juli & aug

Appartementen

Apt de Goy € 1.375 per week
Apt Celes € 1.050 per week
Apt Quatre € 995 per week
Chic € 1.375 per week

Middenseizoen april - juni, sept-okt :

Apt de Goy € 1.050 per week
Apt Celes €875  per week
Apt Quatre € 775 per week
Chic € 1.050 per week

  • Eindschoonmaak hiervoor rekenen wij €75,- per week. Quatre bedraagt €55,- per week.
  • Huurperiode van de appartementen loopt van zaterdag tot zaterdag. Buiten het seizoen zijn afwijkende dagen mogelijk in overleg.
  • Toeristenbelasting bedraagt € 1,15 per dag per volwassen persoon. Vermelde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.
  • Baby’s tot 2 jaar slapen gratis wanneer een eigen bedje wordt meegenomen. Oudere kindjes kunnen slapen in de extra bedden (campingbedje of bijzetbed) die wij kunnen neerzetten. Plaatsen wij een bedje dan vragen we hiervoor eenmalig € 10,-. Daarnaast verhuren we verschillende baby- en kinderproducten zoals een Dubatti kinderwagen (wieg en kinderwagenzitje (tot circa 3 jaar) met Maxi- Cosi adapters (geen Maxi-Cosi), kinderstoelen, kinderservies en speelgoed. Vraag ons naar beschikbaarheid en kosten.
  • Linnengoed: Inclusief opgemaakte bedden en inclusief bad- en keukenlinnen. Bij een verblijf van meerdere weken wordt wekelijks schoon beddengoed en bad- en keukenlinnen gegeven.
  • Ontbijt aanschuiven bij het ontbijt? Dat kan! € 12,- p.p. En € 6,- voor kinderen tot 5 jaar. Alleen mogelijk wanneer de kamers bezet zijn.
  • Table d’hôtes / Diner we bieden een 3-gangenmenu met lekker aperitief en amuse €32,50 p.p.
  • Kindermenu voor de kindjes maken we een speciaal feest. Een hoofdgerecht en een nagerecht met een glaasje ranja €12,- p.p. Afhankelijk van het aantal aanwezige kinderen dekken we een aparte kindertafel. De kindjes gaan dan een uurtje voor het grote mensen diner aan tafel (meestal rond 18.00uur).
  • Zwembad is een verwarmd zoutwater bad en is geopend van de laatste week april tot eind oktober (als het weer het toelaat natuurlijk.
  • Strandlakens voor het zwembad of het strand zijn bij ons te huur voor €2,50 p.st. Het is niet toegestaan om hiervoor de handdoeken van de kamer te gebruiken.
  • Wifi is gratis beschikbaar in alle kamers en in de buitenkamer.
  • Parkeren kan gratis en veilig achter onze grote toegangspoort.
  • Huisdieren zijn niet welkom, wij zijn een huisdiervrije accomodatie. Sorry dieren!
  • Check–in is na 16.00 uur.
  • Check–out is tot 10.00 uur.
  • Aanbetaling van de reservering (dus nog niet bij een aanvraag) bedraagt 25% van de verblijfskosten. Het resterende huurbedrag ontvangen we graag 6 weken voor aankomst.

Faciliteiten

  • Zwembad van 6 x 12 meter ligt aan het einde van de binnenplaats en is veilig omheind met een hekje, zodat het niet vrij toegankelijk is voor onze allerkleinsten. Het zwembad is verwarmd vanaf de laatste week van april tot eind oktober, wanneer het weer het toe laat.
  • jeux de boules baan
  • een kinderspeelplaats met wipkip en speelgoed, een grote kattenmand (schommel)
  • tafeltennisbaan
  • honesty bar

Culinair

Er wordt ontbijt aangeboden tussen 09.00 en 10.00 uur . In de winter binnen, in de zomer zitten in de buitenkamer. Tarief '24 ontbijt (bij kamerprijs inbegrepen): €12,- per persoon €6,- per kind (tot 5 jaar).
Table d'hote -> Ongeveer twee keer per week, in het hoogseizoen en bij voldoende deelname. De rest van het jaar zijn de table d’hôtes in overleg mogelijk.Het driegangenmenu is inclusief een aperitief en amuse. De kinderen (tot 12 jaar of in overleg) krijgen een speciaal kindermenu dat bestaat uit een hoofdgerecht met ranja en een nagerecht. We serveren dit kindermenu in het hoogseizoen én in het voor- en naseizoen, bij voldoende deelname, een uurtje eerder dan de table d’hôte voor de volwassenen. Tarief diner '24 : €32,50 per persoon, €12,- per kind (tot 12 jaar of in overleg). Verder kan je in de appartementen zelf koken en zijn er in de buurt veel gezellige restaurants te vinden.

Beschikbaarheid

  • Beschikbaar
  • Geboekt / Niet beschikbaar

Reviews van klanten

Start met aanvragen

Begin jouw reisavontuur door dit eenvoudige formulier in te vullen. Onvergetelijke ervaringen wachten!
Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
E-mail herhaling *
Telefoonnummer *
  • Beschikbaar
  • Geboekt / Niet beschikbaar
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
leeftijd van kinderen
Aanvullende vragen
Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief?

Je aanvraag is goed aangekomen!

Dank daarvoor, we gaan ermee aan de slag en komen er zodra mogelijk op terug.

Ben je al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Dat kan hier. En volg je ons op instagram? Dan mis je geen enkele tip.

Vakantiegroet van Nathalie & Nathaly